Sparring, coaching & mentoring

Op verschillende plaatsen in Vlaanderen zijn coaches van KOUCHI aan het werk. KOUCHI wil vanuit een sterk geloof in de kracht van organisaties en mensen inspireren, begeleiden en coachen in organisatiecontext.

De uitdagingen die mensen tegenkomen in de huidige maatschappij vragen een grote flexibiliteit, snelle verandering en nieuwe competenties en attitudes. Met de ondersteuning van een coach verloopt deze verandering sneller en doorstaan mensen de vaak stressvolle overgangssituaties met succes. Coaching vertrekt steeds vanuit een helder doel, geformuleerd door de coachee, en ondersteund door de organisatie (in business coaching). Coaching brengt duurzame verandering te weeg op vlak van gedrag, competenties, overtuigingen en attitude, de manier waarop mensen hun rol op het werk en in hun leven invullen.

Door vragen te stellen en verschillende coaching technieken toe te passen, daagt de coach de coachee uit en ondersteunt hem/haar. Zo krijgen mensen inzichten, ontdekken zelf nieuwe middelen en mogelijkheden om hun doel te bereiken. Onder begeleiding vinden ze de oplossing die echt werkt. De coachee is zelf eigenaar van zijn veranderingsproces. Dit zorgt ervoor dat de verandering duurzaam is. Vaak krijgen mensen een training en botsen dan in de praktijk tegen zeer persoonlijke hindernissen, die een persoonlijke aanpak in vertrouwen vereisen. Mensen hebben een externe sparringpartner nodig om hun denkproces mee te delen. Door nieuwe inzichten verruimt hun perspectief.

Meer weten? Zin in een kennismaking?

Contacteer KOUCHI vrijblijvend. Mail naar info@kouchi.be of bel op 0475 74 12 30.