Over Kouchi

KOUCHIBOUGUAC is een jong en sterk groeiend bedrijf met hoofdzetel in Mechelen. De naam KOUCHIBOUGUAC verwijst naar een rivier in het oosten van Canada die het grootste getijdenverschil op aarde hanteert zonder schijnbaar enige moeite. Zo willen we organisaties ondersteunen en weerbaar maken voor een omgeving in continue verandering

KOUCHIBOUGUAC werkt voornamelijk voor KMO’s, familiebedrijven, private bedrijven, internationale bedrijven en organisaties met een private aandeelhoudersparticipatie. Onze Kouchianen zijn geëngageerde en ervaren experten die zorgen voor begeleiding op de werkvloer, bieden een tijdelijke versterking van uw team en zijn bedenkers van sterke concepten die de praktijktoets doorstaan. Schouder aan schouder gaan we met goesting op zoek naar oplossingen op korte én lange termijn.

Het ontzorgen van de bedrijfsleiding staat centraal. Onze experten focussen niet alleen op de vraag, maar vooral op de behoefte van onze opdrachtgever.

KOUCHIBOUGUAC is een krachtenbundeling van Joos Gysen en Geert Drooghmans van bvba MONDEA en Edward Vleminckx. MONDEA kent een jarenlange ervaring in strategisch advies, bemiddeling, project- en interim management, mentoring en veranderingsmanagement voor de openbare sector. Edward is architect met bijkomende opleidingen, heeft een breed kennisveld en jarenlange ervaring in het oprichten en/of leiden van verschillende bedrijven in binnen-en buitenland.